Lediga förråd

Om oss

Välkommen till Lerums Minilager och kontorshotell i Stenkullen Lerum. Vi har en nybyggd fastighet i Hedefors på Svetsarevägen 9, det finns 90 förråd och 12 st kontorsrum för uthyrning på kort och långtidshyra.

Lerums Minilager

Hos oss ligger alla förråd på entréplan med lastplats precis utanför, det finns en stor port som kan öppnas om du har många saker med dig att lasta av. Vi vill att det ska vara enkelt att hyra förråd av oss. Alla som hyr förråd får 3 st nycklar och en tagg till entrédörren så man enkelt och smidigt kan ta sig in mellan 05:00-24:00. I priset ingår självklart värme, men även lastvagnar som ni får låna för att du inte ska behöva bära dina prylar till ditt förråd. Kommer ni med riktigt tunga saker så får ni kontakta oss innan, det är inte omöjligt att vi kan erbjuda ett par starka händer att hjälpa er få sakerna på plats. Så hos oss har ni inte bara ett förråd, ni har en utökad del av ert hem för en smidig och lättillgänglig magasinering. 

I samma byggnad har vi även 12 st nybyggda kontor. De är belägna på entréplan till Lerums Padelcenter. Jo, ni läser rätt. Här kan du arbeta i ostört men i en aktiv miljö som har padel, pickleball, gym, indoor golf simulatorer och Laserzone. Så passa på att hålla ert löfte om träning på lunchen, det har aldrig varit enklare. Att kunna ha förråd, kontor i samma byggnad som Lerums Padelcenter medför också att ni är på ett område med liv och rörelse stora delar av dygnet! 

Välkomna att kontakta oss så hittar vi en lösning för er! 


© 2024 Lerums Minilager & Kontorshotell
chevron-downchevron-down-circle